Ga naar de inhoud

Welkom Daphne

Welkom Daphne

We zijn erg blij om aan te kondigen dat Daphne Fecheyr-Lippens ons team zal versterken. Als onze nature-centered designer en biomimicry experte zal Daphne ons (en jou) helpen om futureproof en planeetvriendelijke innovatiestrategieën te ontwikkelen.

Terug naar overzicht

Achtergrond

Daphne heeft een masterdiploma in biochemie / biotechnologie en een doctoraat in de biomimicry (Universiteit van Akron, VS). Ze lanceerde haar eerste startup, Jaswig, in 2014. Na succesvol op te schalen, werd Jaswig in 2018 overgenomen door het Amerikaanse B Corp Fully.

Daphne heeft de afgelopen jaren ervaring opgedaan als public speaker (@ Nexxworks), Biomimicry Strategist (@ Human Reef) en Innovation Consultant (@ Board of Innovation). Ze is ook de drijvende kracht achter CreativeMornings Gent en de mede-oprichter van een healthy food startup waar je vrij binnenkort ongetwijfeld meer over zult leren. 

En wij zijn erg blij dat ze haar passie en ervaring wil delen met ons team en onze klanten.

Biomimicry

Biomimicry heeft Daphne in staat gesteld de wereld vanuit een ander perspectief te bekijken: een waarin mensen deel uitmaken van de natuur. Daphne is een experte wat betreft het leren en het nabootsen van de strategieën in de natuur om menselijke design uitdagingen op te lossen. Heb je een uitdaging voor haar of wil je meer leren over hoe biomimicry kan toegepast worden in jouw organisatie? Contacteer ons dan.

Welkom bij het team Daphne!

Lees meer

Breng je idee tot leven met onze Brewery

Tegen 2025 willen we bij Quest 5 impactorganisaties mee helpen oprichten. We hebben zelf best wel enkele ideeën, maar we zijn altijd op zoek naar ondernemers met een briljant idee om de wereld te verbeteren.

ONTDEK THE BREWERY

Laat je inspireren

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang geregeld inspirerende inzichten, tips en updates over onze studio.