Ga naar de inhoud
De UX partner van Fashion for Good
terug naar overzicht

De UX partner van Fashion for Good

Uitdaging

Fashion for good is een platform voor duurzame innovatie en een wereldwijde community van changemakers in de mode-industrie. Het initiatief brengt de hele sector samen om te innoveren en samen te werken voor wat zij ‘Good Fashion’ noemen. De stichting opende zelfs het allereerste museum ter wereld dat volledig gewijd is aan duurzame innovatie in de mode-industrie.

Fashion for Good was op zoek naar een creatieve UX partner om hun hoofdwebsite geleidelijk naar een hoger niveau te tillen en een aantal microsites te ontwerpen om enkele van hun vele initiatieven in de schijnwerpers te zetten.

 

Thema's

Milieu

Services

UX Design

Wil je met ons werken? Contacteer ons.

Donatiepagina Fashion for Good De donatiepagina van Fashion for Good

Een modulaire set-up voor kostenefficiënte schaalbaarheid

De Fashion for Good experience groeit voortdurend en daarom hebben ze regelmatig een aparte website nodig om een ​​van hun geweldige initiatieven zoals het Good Fashion Fund en hun Accelerator-programma te promoten.

We focusten daarbij vooral op twee zaken:

  • Een consistente gebruikerservaring voor de bezoekers van alle Fashion for Good websites
  • Modulariteit: Fashion for Good had twee nieuwe websites nodig en zal er in de toekomst nog meer nodig hebben. Dankzij onze modulaire Wordpress-setup kunnen we zeer snel en kostenefficiënt een nieuwe website met een consistente gebruikerservaring lanceren. De specifieke set-up laat het team van Fashion for Good ook toe om zelf pagina's te maken en aan te passen.
Modulaire set-up

De Fashion for Good Accelerator

Het doel van de accelerator is om duurzame innovaties in de textielindustrie te versnellen. Innovators die een probleem binnen de mode-industrie verhelpen, kunnen ondersteuning krijgen van een toegewijd team van mentoren, gerichte introducties bij marktleiders en toegang tot financiering en het indrukwekkende wereldwijde ecosysteem van Fashion for Good.

Fashion for Good accelerator website De Fashion for Good accelerator website

Om de accelerator te promoten en de werking ervan uit te leggen, maakten we een nieuwe gebruiksvriendelijke website. Bekijk zeker eens al de geweldige innovators die Fashion for Good al heeft geholpen om hun oplossing naar een hoger niveau te tillen.

Het Good Fashion Fund

Het Good Fashion Fund is een uniek initiatief om systeemveranderingen in de textiel- en kledingindustrie te creëren door de implementatie van zeer impactvolle en vernieuwende productietechnologieën in Azië te financieren. Hiermee helpt het Good Fashion Fund fabrikanten en operators in India, Vietnam en Bangladesh om een ​​herstellende en regeneratieve supply chain  voor de mode-industrie op te bouwen.

Good Fashion Fund website De Good Fashion Fund website

Om te beschrijven hoe het Good Fashion Fund werkt en hoe het de textiel- en kledingindustrie zal beïnvloeden, maakten we op vraag van Fashion for Good een splinternieuwe website die volledig in lijn ligt met de corporate en de accelerator-website.

terug naar overzicht

Meer cases

Een human-centered impactstrategie voor een nieuwe non-profit

Quest Local Heroes

Een human-centered impactstrategie voor een nieuwe non-profit

Bekijk case study
Het servicemodel van The Focus Academy vormgeven

Quest The Focus Academy

Het servicemodel van The Focus Academy vormgeven

Bekijk case study

Breng je idee tot leven met onze Brewery

Tegen 2025 willen we bij Quest 5 impactorganisaties mee helpen oprichten. We hebben zelf best wel enkele ideeën, maar we zijn altijd op zoek naar ondernemers met een briljant idee om de wereld te verbeteren.

ONTDEK THE BREWERY

Laat je inspireren

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang geregeld inspirerende inzichten, tips en updates over onze studio.